Nieuws

ALLsportsradio en Sportnieuws.nl maken podcast ‘Sports Weekly’

ALLsportsradio en Sportnieuws.nl starten deze week met de wekelijkse podcast ‘Sports Weekly’. In de podcast worden elke woensdag 3 actuele sportonderwerpen besproken.


De podcast wordt geheel in co-productie gemaakt en in wisselende samenstelling gepresenteerd door Robert Denneman van ALLsportsradio en Stefan ten Teije van Sportnieuws.nl, website van uitgever De Persgroep (onder andere AD, Volkskrant).

In de eerste ‘Sports Weekly’ bespreken we met voetbalcommentator Aad de Mos de titelrace. Verder blikken we met Tim Coronel terug op Dakar 2018 en vertelt Sportnieuws-redacteur Jules Raijer hoe het eraan toe gaat bij de Australian Open.


Vanaf woensdag 24 januari is de podcast wekelijks te beluisteren via de bekende podcast-apps, iTunes, Soundcloud en uiteraard via de websites van de beide initiatiefnemers. 

“De populariteit van podcasts wordt steeds groter en het is een must om ook via dat kanaal onze doelgroep te bereiken met interessante sportverhalen”, zegt Sportnieuws.nl-hoofdredacteur Stefan ten Teije. “We hebben er al mee geëxperimenteerd en zien dat het aanslaat. De samenwerking met ALLsportsradio moet het nu verder vormgeven.” 

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “We werken al enige tijd heel prettig samen met de redactie van Sportnieuws.nl en kunnen nu met deze gezamenlijke podcast sportminnend Nederland nog beter bedienen met premium sportcontent, die bovendien op elk gewenst moment eenvoudig te beluisteren is”.

Ga terug