Nieuws

Györi Audi ETO KC

De Hongaarse dubbel!

Handbalsterren Yvette Broch en Nycke Groot hebben meer dan behoorlijk gepresteerd in hun debuutseizoen voor het Hongaarse Györi Audi ETO KC! We spraken Yvette over het pakken van de dubbel tegen aartsrivaal Ferencvárosi TC, de weg richting Rio en vakantie!

Dinsdagavond schreef boksster Nouchka Fontijn historie, door met een plek bij de laatste vier op het WK in Kazachstan een ticket naar Rio te bemachtigen! Samen met bokser Peter Mullenberg vormt zij de eerste Nederlandse boksafvaardiging naar een Olympische Spelen in 24 jaar. We spraken Nouchka vanuit Astana over haar prestatie en over hoe het WK nu verder gaat verlopen!

Op zaterdag 27 mei is bij de Albergse Cross Club ronde één van de NK Autocross! Wat kunnen we gaan verwachten van het kampioenschap en wie zijn er favoriet? We spraken levende legende Johnny Hakvoort, die al sinds jaar en dag met Fast & Speed frames bouwt en zelf ooit de beste autocrosser was van Europa.

Yvette Broch, Nouchka Fontijn en Johnny Hakvoort hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live