Nieuws

Start2create

Hoe gastvrij is jouw sportclub?

Hans Wognum, Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff waren te gast bij ALLsportsradio LIVE! om het te hebben over het vergroten van gastvrijheid in sportclubs. Verder spraken we met Talentboek Talent Lars Bottelier en Cees Wijburg sprak over de vacature, bondscoach van de Rode Duivels!

Start 2 Create heeft een speciale toolbox ontwikkeld, om de gastvrijheid in sportclubs te verbeteren. De toolbox is een middel om het gesprek met elkaar te openen over gastvrijheid, aandacht en een warm welkom. Etienne en Kyra schuiven aan om ons een spoedcursus gastvrijheid te geven! 

Het Talentboek talent van deze week is Lars Bottelier, geboren op 4 maart 1997 in Haarlem. Hij woont al zijn hele leven in IJmuiden. Lars is in 2010 begonnen met wedstrijdzwemmen en open water zwemmen bij VZV.

In 2015 heeft hij zijn studie atheneum afgerond en de rest van dat jaar beruikt om zichzelf volledig te focussen op het zwemmen en alles daaromheen. Tijdens het WJK openwaterzwemmen in Hoorn werd hij nummer 13 van de wereld!

De Belgische voetbalbond KBVB heeft een vacature op zijn website geplaatst voor de opvolger van Marc Wilmots als bondscoach van de Rode Duivels. Voldoet Van Gaal aan dit profiel? Cees Wijburg, goede bekende van Louis van Gaal en adviseur van KBVB voorzitter François de Keersmaecker kwam bij ALLsportsradio langs om zijn visie daarover toe te lichten. Overigens heeft Cees niet geadviseerd over het online zetten van deze vacature "grote trainers moet je halen en niet laten solliciteren", zo zei Cees Wijburg op ALLsportsradio.

Hans Wognum, Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff, Lars Bottelier en Cees Wijburg hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tijdens de zomerperiode tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze fragmenten en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live