Nieuws

Tour de France Alpen

Ontknopingen zijn leuk en spannend!

Voor de laatse keer tijdens de Tour de France spraken we met wielerexpert en commentator Daan van den Berg. Je hoorde Jacques Nieuwlaat over de ontknoping van World Matchplay Darts met Michael van Gerwen nog in de strijd. En ook deze week stand-up comedian Arjan Kleton.

Er begonnen vijf Nederlanders aan de World Matchplay, na de eerste ronde was het aantal één....Michael van Gerwen natuurlijk! Hij staat morgenavond in de halve finale op het podium tegen Adrian Lewis. De World Matchplay wordt sinds 1994 georganiseerd door de PDC en altijd gehouden in misschien wel de mooiste dartstempel van allen, The Empress Ballroom in de Winter Gardens te Blackpool.

Met nog twee zware bergetappes te gaan nadert de Tour de France Parijs en dus het einde van editie 2016. We spraken met Daan van den Berg, Mollema staat nog steeds op de tweede plaats en Stef Clement staat verrassend op de 19de plaats in het algemeen klassement. Er is de laatste jaren echt sprake van een opleving van de Nederlandse renners met deze goede lichting! En we hebben natuurlijk ook gesproken over Dumolin en superknecht Wout Poels! Nu nog wachten op het eindklassement en dan snel door naar Rio de Janeiro!

De laatste ALLsportsradio LIVE! van deze week werd afgesloten door stand-up comedian Arjan Kleton, Met deze week; Tour de Türk.

Jacques Nieuwlaat, Daan van den Berg en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tijdens de zomerperiode tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze fragmenten en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live