Nieuws

Rio de Janeiro

De andere kant van Rio de Janeiro

In ALLsportsradio LIVE! gingen we nogmaals naar Rio, dit keer met EY en Martine Woudenberg. Met het Talentboek talent van de week Bram Zeegers spraken we over de Olympische doelstelling van 2018. En een vooruitblik op de HISWA te water!

Bij EY is er voorafgaand aan de Olympische Spelen een keuze gemaakt om een aantal jonge werknemers de kans te geven om de Olympische Spelen op een unieke wijze mee te maken. Zo zijn er zes Non Governmental Organisations (NGO’s) in Brazilië geselecteerd waar een aantal EY mensen in virtuele teams met collega’s uit de US, België en Brazilië opdrachten voor verrichten. De opdrachten werden in de periode voor de Olympische Spelen afgerond en het team van EY was in Rio om hun eindresultaat aan de NGO te presenteren en uiteraard ook om de Olympische Spelen te ervaren.

Martine van Woudenberg sprak in deze reportage met onder andere Kristel v/d Linden van EY op bezoek bij Instituto da Criança in Rio de Janeiro.

Vanaf 30 augustus tot en met 4 september zijn er tijdens de HISWA in Amsterdam Marina te water meer dan 300 nieuwe boten van 2,5 – 30 meter aan de steigers te bezichtigen. Op de kade is er een uitgebreid aanbod van nautische producten. Op en rond het water veel spetterende activiteiten. We spraken met beursmanager van HISWA te water Michelle Jonker.

Bram Zeegers is het Talentboek Talent van de Week! De carrière van de 18-jarige Limburger gaat als een trein! Hij beoefent de sport pas anderhalf jaar, maar inmiddels heeft hij al deelgenomen aan de jeugd Olympische Spelen en is het zelfs mogelijk dat hij in 2018 al uitkomt op de Spelen van Pyeongchang. Momenteel is hij op trainingsstage bij het Roemeense team.

Luister live