Nieuws

André Cats ParaTeamNL

"Schorsing Rusland is logisch gevolg van"

Een paar weken voordat de Paralympische Spelen beginnen is Chef de Mission André Cats al in Rio de Janeiro. Het grote nieuws is uiteraard dat Rusland geweerd wordt van de Paralympische Spelen. We spraken André over wat dit betekend voor TeamNL!

Wat is zijn mening is over de beslissing van het CAS? De accommodaties waarin Team Holland verbleven tijdens de Spelen worden een dezer overgedragen aan Paralympic TeamNL. We vroegen André ook naar wat zij voordat de atleten aankomen nog allemaal gaan doen.

Op dit moment is het EK Bowlen bezig bij onze zuiderburen in Brussel. Voor Nederland zijn deze zeer goed begonnen, want bij de Singles heren won Mark Jacobs brons en dat is de tweede medaille ooit voor Nederland op dat onderdeel. We spraken Mark vlak voordat het trio onderdeel begon. Na dat onderdeel is er nog het team event en wordt het toernooi afgesloten met de beste 24 bowlers over alle onderdelen.

André Cats en Mark Jacobs hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live