Nieuws

Kirsten van de Westeringh

CTO heerst in de Heimat!

Afgelopen weekend kroonden de voetbalsters van het CTO Amsterdam Talent Team zich tot kampioen op het Gütersloher Hallenmasters zaalvoetbaltoernooi in Duitsland! We spraken de 15-jarige Kirsten van de Westeringh, de dame die zich tot Spielersieger kroonde!

Met dit resultaat lieten de Amsterdamse talenten onder andere Duitse voetbalgrootmachten als VfL Wolfsburg en Bayer Leverkusen onder zich. In de bloedstollende finale versloeg CTO Amsterdam thuisploeg FSV Gütersloh met 2-1. Kirsten van de Westeringh schoot daarbij vijf seconden voor tijd de winnende binnen.

Lakeside, het WK Darts van de BDO, is ten einde! We spraken met voormalig Lakeside halvefinalist en directeur van de Nederlandse Darts Bond, Niels de Ruiter, over de prestaties van onze landgenoten! Hoe hebben Aileen de Graaf en Danny Noppert het gedaan vanaf de halve finales? Daarnaast zit nu ook de Dutch Open Darts er weer aan te komen, begin februari in Assen. Ook daarover spraken we met Niels!

De Eredivisie is eindelijk weer onderweg na de winterstop! Hoe zijn de topploegen uit die stop gekomen? De top drie met Feyenoord, Ajax en PSV hebben geen fouten gemaakt en van het hele linker rijtje heeft alleen FC Twente verloren. We spraken er over met Aad de Mos!

Kirsten van de Westeringh, Niels de Ruiter en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live