Nieuws

Champions League vs. Nederland

De komende dagen kan er nog volop genoten worden van voetbal! Zo mogen we voor de buis gaan hangen voor de Champions League finale en ook voor een aantal wedstrijden van het Nederlands Elftal! We blikten alvast vooruit met Aad de Mos!

 

Zaterdag is de finale van de Champions League tussen Real Madrid en Juventus, een wedstrijd waarin vooral gekeken wordt naar sterren als Cristiano Ronaldo en Gianluigi Buffon. Het Nederlands Elftal komt ook dezer dagen weer in actie! Zo zagen we Nederland de oefenwedstrijd bij Marokko met 1-2 winnen en spelen we zondag nog een oefenpot tegen Ivoorkust. Op vrijdag 9 juni speelt Nederland thuis nog een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg.

 

Alle ogen in de dartswereld zijn momenteel gericht op de World Cup of Darts in Frankfurt! Nederland wordt daarin vertegenwoordigd door grootheden Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld! We spraken met Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts over het toernooi, waar we in de eerste ronde al gelijk een enorme verrassing zagen. Schotland, als eerste geplaatst en met Gary Anderson en Peter Wright in de gelederen, werden met 5-2 uitgeschakeld door Paul Lim en Harith Lim van Singapore.

 

Aad de Mos en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug