Nieuws

Kampioenen!

KAMPIOENÛH! Onze OranjeLeeuwinnen hebben de Europese titel gepakt door Denemarken met 4-2 te verslaan! We blikten terug op de hele oranjekoorts met Robert Hüsken van Sportnieuws.nl, die dankzij de zege een zakje drop kwijt is aan Jackie Groenen.

 

Na een hele spannende eerste helft, waarbij er een 2-2 stand op het scorebord stond, liepen onze dames uit naar naar een verdiende 4-2 voorsprong.

 

Ook met Aad de Mos spraken we kort over de finale van de OranjeLeeuwinnen! Daarnaast blikten we terug op de eerste officiële wedstrijd van het Nederlandse voetbalseizoen: de Johan Cruijff Schaal! Landskampioen Feyenoord en bekerwinnaar Vitesse streden tegen elkaar op de super cup. Na een ietwat curieus moment met de videoscheidrechter moest de wedstrijd op penalties beslist worden en daarin bekroonde Feyenoord goalie Brad Jones zich tot matchwinner! Ook blikten we alvast even vooruit op de eerste wedstrijden van de Eredivisie komend weekend!

 

Robert Hüsken en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug