Nieuws

Europees kampioen!

Succes voor het Nederlandse honkbal! Het allereerste EK Honkbal U23 werd prooi voor onze jongens! Onder leiding van oud-international Sidney de Jong versloeg Nederland in een zeer spannende finale het gastland Tsjechië met 10-9! We blikten met Sidney terug op het toernooi en de finale!

 

Door het resultaat heeft Nederland zich ook geplaatst voor het WK U23.

 

Met de Volvo Ocean Race voor de deur en het begin van de tweede week van het Skûtsjesilen, is er voldoende te vertellen over het zeilen! We spraken met journalist Eric van Staten, van onder meer Watersport TV, over beide evenementen. Na een rumoerige eerste week staat het event op de Friese meren voor de finale week! Wie gaan er goed en wie gaan er minder? Ook rondom de Volvo Ocean Race is er voldoende te vertellen!

 

Afgelopen weekend was het strand van Scheveningen het strijdtoneel voor het NK Beachkorfbal! In een spannende finale wist AKC Blauw-Wit aan het langste eind te trekken. Voor de organisatie, onder leiding van Barry Schep, is er geen moment rust. Komend weekend staat namelijk op hetzelfde strand het Open EK Beachkorfbal te gebeuren. We blikten met Barry vooruit!

 

Sidney de Jong, Eric van Staten en Barry Schep hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug