Nieuws

Kampioenen!

Het EK Hockey is voorbij en dan leverde groot feest op voor hockeyminnend Nederland! Lauren Stam, speelster van thuisploeg AH&BC Amsterdam en international, pakte samen met haar team de Europese titel en dus blikten we met haar terug op het toernooi! 

 

Groot succes voor het Nederlandse hockey! Zowel de heren als de dames werden Europees kampioen in eigen land! Nu zijn de dames nog even vrij, maar volgende week gaat de knop weer om en sluiten ze weer aan bij hun clubs.

 

Tijdens de laatste wereldbekerwedstrijd in Val di Sole was er mooi succes voor mountainbikester Anne Terpstra! In Italië pakte de Ghost Factory Racing Team-renster haar allereerste top tien klassering in een wereldbekerwedstrijd! We blikten met Anne terug op de afgelopen periode en de wedstrijd zelf, waar er met naamgenote Anne Tauber op de achtste plaats dubbel Nederlands succes te vieren viel! Lang stilzitten kan voor Anne niet, want het WK in Australië staat voor de deur!

 

Lauren Stam en Anne Terpstra hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug