Nieuws

Het WK der verrassingen!

Het WK Darts is afgelopen! Op 1 januari werd de finale in Alexandra Palace gespeeld tussen Phil Taylor en verrassing Rob Cross. Laatstgenoemde won de partij uiteindelijk ruim! We blikten terug op de finale en vooruit op de Premier League met Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts!

 

Taylor, de 16-voudig wereldkampioen, kon er geen zeventiende titel aan toevoegen in zijn laatste wedstrijd. Rob Cross, debutant in de finale, had in de halve finale al topfavoriet Michael van Gerwen uitgeschakeld en won in de finale met 7-2 van Taylor.

 

We begonnen aan het nieuwe jaar met ijshockey! Hoe staat het ervoor in de BeNe League en hoe gaat het met de Tilburg Trappers in Duitsland? Daarnaast was er ook geweldig nieuws over Neêrlands beste ijshockeyer, Daniël Sprong, die door de Pittsburgh Penguins weer teruggehaald is naar de NHL en inmiddels zijn eerste wedstrijd weer heeft gespeeld! We spraken erover met Richard de Weijze van FaceOff.nl!

 

Jacques Nieuwlaat en Richard de Weijze hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug