Nieuws

Richard de Weijze en Ed Versteeve in de studio!

Richard de Weijze en Ed Versteeve van ijshockeyplatform FaceOffNL waren te gast in de studio! Daarbij spraken we onder meer over Pyeongchang 2018, de bekerfinale tussen HIJS Hokij Den Haag en de Unis Flyers Heerenveen en onze U18 dames in Mexico!

 

Met de heren spraken we over het ijshockey, waarbij we het onder meer hebben gehad over Pyeongchang 2018. Welke teams zijn bij de heren favoriet? De bekerfinale tussen HIJS Hokij Den Haag en de Unis Flyers Heerenveen, een spectaculaire wedstrijd die gewonnen werd met 7-3 door de Hofstedelingen.

 

Natuurlijk kwamen de IJshockey Nederland U18 dames in Mexico aan bod! De dames U18 hadden hiervoor nog nooit een officiële wedstrijd gespeeld en toch is het ze gelukt om de gouden plak te bemachtigen in de WK-Kwalificatie.

 

Afgelopen januari is Richard de Weijze naar Amerika geweest. Hier heeft hij in de kleedkamers van de Pittsburgh Penguins Daniël Sprong geïnterviewd. Ook kwamen de Tilburg Trappers ter spraken. De Tilburgers zijn in de Duitse Oberliga Nord kampioen geworden en dit betekend dat ze binnenkort door gaan naar de play-offs

 

Richard de Weijze en Ed Versteeve hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug