Nieuws

Tallon Griekspoor op Melkhuisje Masters!

De vierde speler van de Melkhuisje Masters is de 20-jarige Alexander Bublik! Robin Haase staat zo goed te tennissen in Rome dat hij één dagje later komt. Daarom is Tallon Griekspoor zijn vervanger voor de donderdag! We spraken er uitgebreid over met Jon Visbeen!

 

In Latijns-Amerika is eredivisiekampioen PSV ontzettend populair! De club wist hier goed op in te spelen door de huldiging online uit te zenden in het Spaans! We spraken erover met Guus Pennings, de manager Marketing en Media van PSV!

 

Op 17, 18 en 19 mei beginnen de Melkhuisje Masters. Twee tennissers die gaan schitteren op dit toernooi zijn op dit moment ook aan het schitteren in Rome op de Italian Open! We spraken met voormalig tennisprof en commentator van Ziggo Sport Kristie Boogert over de prestaties van die twee en blikten met haar vooruit op het toernooi in Hilversum!

 

Jon Visbeen, Guus Pennings en Kristie Boogert hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

Ga terug