Nieuws

Nederlandse equipe klaar voor WK Boccia!

Het WK Boccia in Liverpool gaat van start! De Nederlandse topspelers trainen samen in de Sporthallen Zuid in Amsterdam onder leiding van bondscoach Joep Pelsser. We spraken met hem over deze bijzondere sport en het komende WK!

 

Deze paralympische sport, waarbij het de bedoeling is om de rode of blauwe ballen zo dicht mogelijk bij het witte balletje te gooien, wordt in Nederland steeds populairder en daardoor wordt de top ook steeds beter.

 

Donderdagavond gaat voor Vitesse het Europa League avontuur verder met de heenwedstrijd tegen FC Basel. De Zwitsers zijn normaal goed genoeg voor overwintering in de Champions League, maar het draait dit seizoen niet en dat kostte één trainer inmiddels al de kop. Kan Vitesse profiteren van deze zwakte van FC Basel? Zelf moeten de Arnhemmers ook nog werken aan het nieuwe systeem dat trainer Leonid Slutsky wil spelen. We blikten vooruit op het duel met Omroep Gelderland Vitesse-watcher Sander Maassen van den Brink!

 

Joep Pelsser en Sander Maassen van den Brink hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug