Nieuws

Kers op taart top seizoen!

Mountainbikester Anne Tauber heeft een topseizoen achter de rug, waarin ze zichzelf en haar concurrenten is blijven verrassen! Na een sterk optreden tijdens de World Cup finale in La Bresse, was er voor haar de vijfde plaats in de eindstand! Nu wacht het WK in het Zwitserse Lenzerheide!

 

We spraken met Anne over haar topseizoen!

 

Met Floris Molenaar praten we elke maand bij over het hockey in Nederland en spreken we hem over zijn Sportmix op ALLsportsradio! Voor de heren is de Hoofdklasse weer begonnen! Met Klein Zwitserland terug op het hoogste niveau is het nu al een mooi seizoen! De dames moeten nog beginnen na een drukke zomer met het WK!

 

De nieuwe Nederlandse koningin van de para-atletiek is zonder twijfel Marlene van Gansewinkel! De para-atlete won op de afgelopen EK in Berlijn, goud op de 100 en 200 meter sprint en zilver bij het verspringen! De gouden medailles op de 100 en 200 meter kregen een extra diamant randje doordat ze het beide keren in een wereldrecord deed. We spraken met Marlene over het EK!

 

Anne Tauber, Floris Molenaar en Marlene van Gansewinkel hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

 

 

Ga terug