Nieuws

Spannende slotfase in Final Series!

De slotfase in de Final Series is aangebroken en de grote vraag is: wie wordt de kampioen van 2018? De Rotterdamse club Neptunus neemt het op tegen de Amsterdammers van de Pirates! We spraken met de coach van het Rotterdamse Neptunus Ronald Jaarsma!

 

Aankomende zondag is er weer een nieuwe editie van de Bredase Singelloop! Buiten het feit dat het natuurlijk mooi is om te zien hoe mensen met hun prestaties bezig zijn, is er uiteraard enorm veel gezelligheid langs de kant! Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het organiseren van zo’n evenement? We belden erover met voorzitter Willem Butz!

 

Dit weekend vind weer het grootste sportevenement van Zeeland plaats met zowaar meer dan 10.000 deelnemers! Door de omgeving niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ongelooflijk zwaar voor de deelnemers! Op sommige punten zitten ze namelijk tot de knieën in het water! Hoe zijn ze op het idee gekomen? We belden erover met organisator Lein Lievense!

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze week heeft Arjan Kleton het over de top prestaties in van Kiki Bertens!

 

Luister deze podcast na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

 

Ga terug