Nieuws

Eredivisie!

Speelronde 13 zit erop in de Eredivisie! Dit weekend waren er een paar verassende uitslagen en opvallende momenten. We blikten terug op deze momenten in de Eredivisie met Aad de Mos en op de VAR-momenten met Mario van der Ende!

 

De top drie, bestaande uit PSV, Ajax en Feyenoord, wonnen hun wedstrijden van respectievelijk sc Heerenveen, NAC Breda en FC Groningen. Daarnaast zagen we enkele opmerkelijke uitslagen de revue passeren. We blikten terug op het Eredivisie weekend met Aad de Mos!

 

We doken samen met Mario van der Ende in de VAR-momenten van afgelopen Eredivisie weekend! De VAR werd tijdens het weekend vaak ingezet. Zo werd bij PSV - sc Heerenveen scheidsrechter Pol van Boekel maar liefst twee keer naar de zijkant gehaald omdat hem het nodige ontging. We bespraken de VAR-momenten met Mario, die voor dit weekend het cijfer 7 gaf aan de videoscheidsrechter.

 

Aad de Mos en Mario van der Ende hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

Ga terug