Nieuws

Feyenoord haakt af in de titelstrijd!

We blikten terug op het afgelopen Eredivisie weekend! PSV en Ajax liepen uit op achtervolger Feyenoord, die in eigen huis tegen Fortuna Sittard de ongeslagen thuisstatus verloor. We blikten terug op het weekend met Aad de Mos!

 

Daarnaast hebben we het ook gehad over de Champions League loting, waarin Ajax het opneemt tegen Real Madrid!

 

Speelronde 16 zit erop bij de Eredivisie en ook dit weekend werd de videoarbitrage weer een paar keer toegepast. Zo werd bijvoorbeeld bij bijvoorbeeld PSV tegen Heracles Almelo maar liefst twee keer de VAR toegepast. We blikten terug op de VAR momenten met voormalig toparbiter Mario van der Ende!

 

In de halve week die het PDC WK Darts nu oud is, zijn er al veel eerste ronde partijen gespeeld! De eerste verrassingen in het toernooi zijn ook al een feit, zo struikelde Peter 'Snakebite' Wright over Spanjaard Antonio Alcinas! We spraken met dartscommentator Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts over de eerste en tweede ronde partijen en de Nederlanders!

 

Aad de Mos, Mario van der Ende en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

Ga terug