Nieuws

Dorian van Rijsselberghe druk met festivaldebuut!

Van 19 t/m 23 juni vindt de eerste editie van het WAVES Festival plaats op Texel! We belden met bedenker en tweevoudig olympisch windsurfkampioen Dorian van Rijsselberghe over hoe het evenement tot stand is gekomen!

 

De laatste speelronde in de Eredivisie voor de winterstop gaat dit weekend van start en dat levert weer een spannend aantal wedstrijden op! De top drie in Nederland gaan het dan zeker ook niet makkelijk krijgen. Wat zijn de verwachtingen? We belden erover met Mark Arents van Sportnieuws.nl!

 

De eerste week van het WK Darts zit erop! Sinds het begin van het toernooi zijn we al enkele grote namen kwijtgeraakt. Zo zijn Peter Wright en Raymond van Barneveld al naar huis toe. We hebben ook enkele hele spannende partijen gezien en hoe staat het eigenlijk met de Nederlanders? We spraken met Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts!

 

Dorian van Rijsselberghe, Mark Arents en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

Ga terug