Nieuws

Spectaculair begin Eredivisie in 2019!

De Eredivisie is weer uit haar winterslaap ontwaakt! Speelronde 18 zat boordevol spektakel met dit seizoen voor het eerst puntverlies voor de gehele top drie! Verder is het onderin ook weer ongekend spannend! We bespraken de eerste speelronde van 2019 met Aad de Mos!

 

Wie Eredivisie zegt, zegt ook VAR! In speelronde 18 liet de VAR wederom zien waarom het een goed hulpmiddel is voor de arbitrage op het veld. Op enkele beslissende momenten werden juiste 'calls' gemaakt door de mannen in Zeist. We bespraken het weekend met voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende, die de VAR een negen gaf, maar de arbitrage op het veld een drie!

 

De eerste Grand Slam van het jaar, de Australian Open, is begonnen aan de tweede week! Inmiddels weten we wie zich kwartfinalist mag noemen en daar zitten toch best wat verrassende namen bij! Zo zien we bij de mannen Francis Tiafoe en Stefanos Tsitsipas en bij de dames Anastasia Pavlyuchenkova en Danielle Collins in actie komen. We bespraken het met tennisjournalist Jon Visbeen!

 

Aad de Mos, Mario van der Ende en Jon Visbeen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

Ga terug