Nieuws

Tijd voor de Klassieker!

Dit weekend staat in de Eredivisie de Klassieker weer op het programma en het belooft een spannende wedstrijd te worden! We blikten vooruit op deze en de andere wedstrijden in speelronde 19 met Mark Arents van Sportnieuws.nl!

 

Dit weekend zijn de KPN NK Allround & Sprint in een uitverkocht Thialf! Dit is al de vierde keer dat de gecombineerde nationale titelstrijd in Heerenveen plaatsvindt, maar dit keer ontbreekt een deel van de Nederlandse top! We blikten vooruit met Christijn Groeneveld!

 

Het finaleweekend van de Australian Open staat voor de deur! Bij de mannen hebben de herhaling van de finale van 2012 met Novak Djokovic en Rafael Nadal en bij de vrouwen staan Naomi Osaka en Petra Kvitova tegen over elkaar. Wat kunnen we verwachten? We blikten vooruit met tennisjournalist Jon Visbeen!

 

We sloten de week af met een column van stand-up comedian Arjan Kleton! Met deze keer een column over het voetbalnieuws van de afgelopen week!

 

Mark Arents, Christijn Groeneveld, Jon Visbeen en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

Ga terug