Nieuws

Misstap Ajax, PSV profiteert minimaal!

Het was weer een geweldig Eredivisie weekend voor de neutrale voetballiefhebber! Ajax verloor bij Heracles en PSV profiteerde slechts minimaal door een punt te pakken. Speelde de VAR daar nog een rol in? We blikten terug met Aad de Mos en Mario van der Ende!

 

Speelronde 21 in de Eredivisie zit erop! Ajax maakte een grote misstap in de titelrace door met 1-0 bij Heracles Almelo te verliezen, maar PSV kon daar geen optimaal gebruik van maken. De Eindhovenaren liepen na een 2-2 gelijkspel bij FC Utrecht wel uit, maar slechts met een puntje. We blikten terug op deze en andere wedstrijden met Aad de Mos!

 

Het leek er tot en met zaterdagavond op dat de VAR en consorten een heel lekker weekend zouden hebben, maar toen werd het zondag... Vooral in de wedstrijden Fortuna Sittard - Excelsior en FC Utrecht - PSV waren er momenten die op z'n zachtst gezegd anders beoordeeld hadden kunnen worden. Blikten terug op het weekend met voormalig toparbiter Mario van der Ende!

 

Aad de Mos en Mario van der Ende hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

 

Ga terug