Nieuws

Testen tot je een ons weegt!

De Formule 1-testdagen in Barcelona zijn in volle gang! Het team van Williams beleefde een valse start en ook vonden er een aantal crashes plaats. Wat zal het nieuwe seizoen in de koningsklasse ons brengen? Wij spraken erover met Allard Kalff!

 

Allard Kalff liet zijn licht schijnen over de stoeltjeswissels, de spanning in de top drie tussen Mercedes, Ferrari en Red Bull en we vroegen hem hoe de andere teams het gaan doen!


Op de grootste Europese voetbalpodia staan deze week de mooiste affiches! Zo namen gisteren Atlético Madrid en Juventus het tegen elkaar op en beleefde Manchester City in Gelsenkirchen een verhitte avond in de clash met Schalke 04. Wij vroegen sportjournalist van de Telegraaf Mike Verweij hoe hij de wedstrijden heeft beleefd en niet geheel onbelangrijk, wat voor verrassingen hij verwacht vanavond in de Europa League. Het Nederlands gekleurde Sporting Portugal wacht een pittige kluif uit tegen Villarreal aangezien er een 1-0 verlies weggepoetst moet worden. Ook Arsenal is nog niet 'off the hook' volgens Verweij. Ook zij moeten nog een 1-0 verlies ongedaan zien te maken in het eigen Emirates Stadium tegen BATE Borisov.

 

Allard Kalff en Mike Verweij hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug