Nieuws

Niekie Pellens studio caroussel

Algarve Cup!

Onze OranjeLeeuwinnen zijn momenteel in Portugal, waar elk jaar om de Algarve Cup wordt gestreden! Gaat het onze dames lukken om de finale te halen? We spraken erover met Internazionale speelster Niekie Pellens, met wie we ook spraken over haar avontuur in Italië!

Woensdag- en donderdagavond worden de halve finales van de KNVB Beker gespeeld! Het beloven twee interessante wedstrijden te worden. In De Kuip wordt de Klassieker gespeeld tussen Feyenoord en Ajax, een wedstrijd die eerder dit seizoen nog eindigde in een 6-2 zege voor de Rotterdammers. Op donderdagavond zien we een affiche die we afgelopen zondag ook hebben gezien in de Eredivisie. In Tilburg spelen Willem II en AZ tegen elkaar, wat een paar dagen geleden nog eindigde in een 2-1 voordeel voor de thuisploeg. We blikten vooruit op de duels met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

Van 27 februari t/m 3 maart zijn de WK Baanwielrennen in het Poolse Pruszkow! Bij de duuronderdelen is één van de geselecteerde rensters Kirsten Wild. Zij heeft in Polen de taak om haar titels proberen te prolongeren. We blikten met Kirsten vooruit op het toernooi!

Niekie Pellens, Martijn Baars en Kirsten Wild hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live