Nieuws

Spannend tot het eind!

Het blijft ongekend spannend in de Eredivisie, zelfs na speelronde 26! AZ won eindelijk eens een topwedstrijd, maar dat leverde Ajax wel averij op in de titelstrijd met PSV. We blikten terug op het weekend met Aad de Mos!

 

Aan de andere kant is de strijd om de derde positie nu nog spannender geworden, aangezien door het verlies van Feyenoord enkel nog het doelsaldo tussen de Rotterdammers en AZ staat. NAC Breda lijkt onderin af te haken in de strijd om lijfsbehoud, terwijl de strijd om handhaving daarboven nog heviger is geworden!

 

Na elke speelronde in de Eredivisie lopen we met voormalig toparbiter Mario van der Ende ook het gebruik van de videoscheidsrechter door! In speelronde 26 waren er een aantal ingrepen van de VAR, waarbij er tijdens het duel tussen Feyenoord en Willem II zelfs nog twee goals werden afgekeurd. Dit afgelopen weekend leek de arbitrage zich weer enigszins te herpakken en dat resulteerde in een dikke zeven al eindcijfer!

 

Aad de Mos en Mario van der Ende hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

 

Ga terug