Nieuws

Start je carrière in De Radiofabriek!

Ga je afstuderen of ben je al afgestudeerd? Ben je ondernemend ingesteld en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van programma's...? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je!

 

De Radiofabriek
YPCA 'De Radiofabriek' was als één van de eerste partijen in Nederland actief met online radio. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van vijf online radiostations, te weten ALLsportsradioNew Business RadioTraffic Radio, in samenwerking met Radiocoach het jongerenplatform ZTACK en sinds kort lifestyle zender GoodLIFE Radio. Hiermee loopt De Radiofabriek voorop in een nieuwe markt!

 

Inmiddels zijn we met meer dan tien jaar kennis en ervaring, uitgegroeid tot hét productiehuis voor online radio en podcast in Nederland. Met een netwerk van ruim 50 mediaprofessionals maken wij dagelijks diverse programma’s die in de brede zin als digitale content worden ingezet!

 

Met onze online radiostations produceren wij vanaf het Media Park in Hilversum content onder eigen label, maar met ons productiehuis ook in opdracht van een breed scala aan klanten. Van compleet radiostation tot specifieke podcast. Van complete live registraties van beurzen en evenementen tot radioworkshops en van radioprogramma tot reportages in het land. We maken het graag voor je!

 

We zoeken
We zijn op zoek naar commercieel ingestelde collega's die buiten de gebaande paden durven te denken en in het bezit zijn van minimaal een HBO diploma. Je mag ook best een beetje radiogek zijn.


We bieden
We bieden je een ondernemende job in een creatieve, dynamische werkomgeving in een snel groeiende markt.

 

Lijkt het je wat? Laat het ons dan even weten! Mail een korte motivatie en CV naar Nick Ensing!
Mail naar nick.ensing@ypca.nl of bel 'm op 035-6777280.

Ga terug