Nieuws

Bijna bij de play-offs!

Aan het einde van elke maand praten we bij met Schaerweijde verdediger Floris Molenaar! We spraken met hem over de hoofdklassen hockey, de kansen in de play-offs, de Pro League, de EHCC en EHL en bespraken de Sportmix van deze maand!

 

Doordeweekse speelronde 32 in de Eredivisie zit er inmiddels voor bijna iedereen op! Alleen PEC Zwolle en FC Groningen moeten het restant van het door onweer gestaakte duel nog spelen. Met nog twee ronden te gaan blijft het ongekend spannend bovenin, ligt de strijd om de laatste play-off plekken voor Europees voetbal nog open en is het onderin ook nog niet beslecht! Bespraken het met Bart van der Wijst van Sportnieuws.nl!

 

We sloten de week af met een column van stand-up comedian Arjan Kleton! Met deze keer een column over het fenomeen van Koningsdag, namelijk sporten met Willy!

 

Floris Molenaar, Bart van der Wijst en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug