Nieuws

Drie op een rij?

De 19-jarige Bo van Wetering heeft alles prima op een rijtje! De handbalster van VOC Amsterdam werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar, is volop bezig in de strijd om de derde landstitel op rij en heeft bovendien al een mooie transfer te pakken naar de Bundesliga! We spraken met Bo!

 

Spektakel in de Champions League! Inmiddels zijn de heenduels van de halve finales gespeeld en weten we al iets meer over wie de degens kunnen gaan kruisen in de finale. Op dinsdag zagen we Ajax een kleine zege pakken op bezoek bij Tottenham Hotspur in Londen. Gaat de 0-1 genoeg zijn om thuis in Amsterdam door te gaan? Woensdag trok FC Barcelona aan het langste eind door met 3-0 thuis te winnen van Liverpool. De bal wilde er voor de Engelsen niet in en toen Lionel Messi uit zijn schulp kroop was het gespeeld. We bespraken de wedstrijden met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

 

Bo van Wetering en Martijn Baars hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug