Nieuws

Van Champions naar Nations League!

Afgelopen weekend konden we genieten van de Champions League finale! Liverpool de 'cup met de grote oren' ten koste van Tottenham Hotspur. Voor Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zit het seizoen er nog niet op, want we gaan door met de Nations League!

 

Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum sluiten zich deze week aan bij het Nederlands Elftal met de Champions League titel op zak! Afgelopen zaterdag won Liverpool met 2-0 van Tottenham Hotspur in Madrid! Blikten terug op de finale met Aad de Mos en vooruit op de Nations League!

 

De Champions League finale tussen Liverpool en Tottenham Hotspur begon furieus met een strafschop al na 24 seconden! Hoe verliep de wedstrijd met twee Nederlanders in de VAR cabine? Spraken erover met Mario van der Ende! Daarnaast spraken we met Mario ook over de VAR bij de Afrikaanse Champions League en over het overlijden van de markante voetbaltrainer Barry Hughes!

 

Aad de Mos en Mario van der Ende hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

 

Ga terug