Nieuws

Nieuwe regels!

Sinds afgelopen 1 juni zijn er nieuwe spelregels bijgekomen in het voetbal! Welke regels zijn nieuw, wat valt er op bij deze spelregelwijzigingen en wat gaan we er als kijker van meekrijgen? Voormalig toparbiter Mario van der Ende praatte ons helemaal bij!

 

We gaan richting het finaleweekend van Roland Garros! Welke heren en dames mogen in de finale strijden om de grandslamtitel? Tijdens de uitzending waren live de halve finales van de vrouwen bezig. De heren kwamen nog in actie! Wat kunnen we verwachten? Spraken erover met tennisjournalist Jon Visbeen!

 

Op 15 en 16 juni gaat in Utrecht de documentaire Barriers van Stephan Brandhorst en Mark Arents in première! De docu gaat over Nederlands beste hordeloper Koen Smet! We spreken met Stephan over het maken van de documentaire, het werken met Koen en de aanstaande première in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht!

 

Mario van der Ende, Jon Visbeen en Stephan Brandhorst hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug