Nieuws

Procycling Tourupdate!

Tijdens de Tour de France starten we elke uitzending met de Procycling Tourupdate! We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort onderweg naar de finish van de twaalfde etappe in Bagnères-de-Bigorre.

 

Spraken met hem over de videofinish tussen Dylan Groenewegen en Caleb Ewan en de eerste Pyreneeënrit. Daarnaast hoorde je zijn gesprek met Servais Knaven over de Tour voor Team INEOS.

 

Léon de Kort en Servais Knaven hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

 

Procycling Tourupdate 17 juli

Tijdens de Tour de France starten we elke uitzending met de Procycling Tourupdate! We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort bij de start van de elfde etappe in Albi over de gebeurtenissen op de rustdag en een vooruitblik op de etappe naar Toulouse! Daarnaast hoorde je zijn gesprek met Mike Teunissen van Jumbo-Visma over de lead-out.

 

 

Procycling Tourupdate 16 juli

Tijdens de Tour de France starten we elke uitzending met de Procycling Tourupdate! We spraken met Léon de Kort tijdens de rustdag over de zege van Wout van Aert, de rustdag zelf en je hoorde zijn gesprek met Steven de Jongh van Trek Segafredo over de beruchte waaiers!

 

 

Procycling Tourupdate 15 juli

Tijdens de Tour de France starten we elke uitzending met de Procycling Tourupdate! We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort vanuit Frankrijk over het afgelopen weekend in de Tour en je hoorde zijn gesprek met Arthur van Dongen van Team Sunweb!

 

 

Procycling Tourupdate 12 juli

Tijdens de Tour de France starten we elke uitzending met de Procycling Tourupdate! We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort onderweg naar Chalon-sur-Saône over onder meer die geweldige zegetocht van de Belg Dylan Teuns op La Planche des Belles Filles. Ook hoorde je een interview met Dylan van Baarle van Team INEOS!

 

 

Procycling Tourupdate 11 juli

Tijdens de Tour de France starten we elke uitzending met de Procycling Tourupdate! We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort bij de start van de zesde etappe in Mulhouse over onder meer de zege van Peter Sagan en die oh zo zware aankomst op La Planche des Belles Filles. Ook hoorde je een interview met Servais Knaven!

 

 

Procycling Tourupdate 10 juli

We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort bij de start van de vijfde etappe in Saint-Dié-des-Vosges over onder meer de sprint van Elia Viviani. Ook hoorde je een interview met Cees Bol van Team Sunweb!

 

 

Procycling Tourupdate 9 juli

We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort vanuit de auto onderweg naar Nancy over de derde etappe en de geweldige solo van Julian Alaphilippe, waarmee hij het geel veroverde! Ook hoorde je een interview met Mike Teunissen, de renner die de eerste Nederlander in het geel werd in dertig jaar!

 

 

Procycling Tourupdate 8 juli

We spraken met Procycling redacteur Léon de Kort vanuit Brussel over de eerste twee dagen in de Tour met twee etappezeges voor Jumbo-Visma en Mike Teunissen als eerste Nederlander in dertig jaar in de gele trui! Ook hoorde je een interview met Mathieu Heijboer, de architect van de ploegentijdrit van Jumbo-Visma!

 

Ga terug