Nieuws

BeachSport Radio!

De allereerste uitzending van BeachSport Radio op ALLsportsradio! Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvingen beachtennisster Roos de Hart, Veli Eryürük van Beach Soccer Zeeland en de binnenkort beachvolleybalmannen bondscoach Victor Anfiloff! 

 

Met Roos de Hart spraken we over beachtennis. Ze is net terug verhuist vanuit Miami, waar ze beachtennis op de kaart heeft gezet. Momenteel is ze de nummer twee van de Nederlandse ranking.

 

Veli Eryürük is de oprichter van Beach Soccer Zeeland, een beachsoccerclub voor heren en vrouwen in Terneuzen. Met hem spraken we over de sport en de verrichtingen op het afgelopen NK.

 

De Australiër Victor Anfiloff was de Technisch Directeur bij Badminton Nederland, maar is weer terug te vinden in de sport waar het voor hem begon als bondscoach van de beachvolleybalmannen. We spraken hem over zijn nieuwe functie en zijn liefde voor de sport.

 

In BeachSport Radio gaat het over de beachsporten. Presentatoren Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvangen elke eerste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur gasten uit deze wereld. Van actieve topsporters en coaches tot de mensen die beachsporten in Nederland mogelijk maken en van beachvolleybal tot beachhandbal.

 

Ga terug