Nieuws

Organiseren op het strand

In Beach Sport by ALLsportsradio ontvingen Arnoud Wildschut en Robert Denneman in de studio Alex Schuttert van Exventure Sports & Events. Daarnaast belden ze met Wilco Nijland van SportWorx en Barry Schep van het NK Beachkorfbal!

 

Met Alex Schuttert spraken ze over de MTB Beachraces. Met Exventure Sports & Events organiseert hij het komende seizoen vier races op de kalender, waaronder het Nederlands Kampioenschap op het strand van Renesse.

 

Wilco Nijland is de COO van SportWorx. Zij organiseren veel evenementen binnen het beachvolleybal, waaronder de Nederlands tour (Eredivisie Beachvolleybal) en het NK. Wilco is daarnaast de bedenker van King of the Court, een wereldwijd snel groeiende en populaire spelvorm binnen het beachvolleybal.

 

Barry Schep was jarenlang als spelers één van de toppers in het korfbal en ook international namens Nederland. Een aantal jaren terug bedacht hij om het spelletje naar het strand te brengen. Het resultaat? Het zeer populaire beachkorfbal, waar jaarlijks op het NK ruim 1000 mensen deelnemen.

 

In Beach Sport by ALLsportsradio gaat het over de beachsporten. Presentatoren Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvangen elke eerste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur gasten uit deze wereld. Van actieve topsporters en coaches tot de mensen die beachsporten in Nederland mogelijk maken en van beachvolleybal tot beachhandbal.

 

Ga terug