Nieuws

Vanuit de breedte naar de top!

Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvingen in Beach Sport by ALLsportsradio in de studio Arend van Triest over beachtennis! Daarnaast belden ze met tweevoudig Olympiër Debora Kadijk en Beach Games Chef de Mission Yvonne van der Geer!

 

Arend van Triest is beachtennisser van het eerste uur en speelt nog altijd met partner Tim van Pagee. Vanuit deze passie richtte hij tien jaar geleden Beach Tennis Holland op en zet zich inmiddels samen met de KNLTB om meer draagvlak te creëren.

 

Debora Kadijk vertegenwoordigde Nederland als beachvolleybalster twee keer op de Olympische Spelen, in 1996 en 2000. Tegenwoordig begeleidt ze met haar eigen jeugdteams vanuit Kadijk Beach de toekomst van beachvolleyballend Nederland naar de wereldtop.

 

Yvonne van der Geer is namens NOC*NSF de Chef de Mission voor de aankomende ANOC Beachgames in Qatar. We spraken met haar over het evenement, wie TeamNL mogen vertegenwoordigen en wat we kunnen verwachten.

 

In Beach Sport by ALLsportsradio gaat het over de beachsporten. Presentatoren Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvangen elke eerste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur gasten uit deze wereld. Van actieve topsporters en coaches tot de mensen die beachsporten in Nederland mogelijk maken en van beachvolleybal tot beachhandbal.

 

Ga terug