Nieuws

091019 ASR LIVE! FGS

Paralympisch sponsoren!

Woensdag stond de uitzending in het teken van Fonds Gehandicaptensport. Met FGS-directeur Nike Boor als sidekick, sprak Robert Denneman met Fons Roosenboom en Bob van Oosterhout over sportsponsoring, met Yolanda Barend over het Sportakkoord en was Jiske Griffioen te gast!


Jiske Griffioen was voormalig rolstoeltennisster, met de nadruk op was, want ze is bezig aan een kleine comeback! We praatten met haar over deze comeback en haar ambassadeurschap bij Fonds Gehandicaptensport. Daarnaast spraken we ook over de Uniek Sporttalent verkiezing. Hoe staat het ervoor?

Yolanda Barend is Policy Advisor bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Nederland heeft sinds vorig jaar het Nationaal Sportakkoord. Het Ministerie van VWS, de Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF hebben de handen ineen geslagen om sporten bij de Nederlander weer op een hoger plan te tillen. Maar hoe zit het met aangepast sporten?

Fons Roosenboom is de manager sponsoring bij Univé. De verzekeraar is al sinds 2008 1% FairShare van het Fonds. Bob van Oosterhout is oprichter van sportmarketingbureau TripleDouble en momenteel de meest invloedrijke persoon in de Nederlandse sponsorindustrie.

Jiske Griffioen, Yolanda Barend, Fons Roosenboom en Bob van Oosterhout hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!


Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live