Nieuws

Bekende sporters trappen af bij ALLsportsradio!

De kop is eraf! Een groep bekende Nederlandse sporters heeft op het Media Park in Hilversum de aftrap verzorgd van ALLsportsradio! ALLsportsradio is het eerste Nederlandse internetradiostation dat zich richt op alle facetten van sport en een sportief leven.

ALLsportsradio werd op het Hilversumse Media Park feestelijk geopend door een brede vertegenwoordiging van de Nederlandse sportwereld. Om even voor 16.00 uur verzorgden Dakar coureur Tim Coronel, rolstoel basketballer Marc de Hond, zeezeiler Henk de Velde, tophockeyer Remco van Wijk, voetbaltrainer Aad de Mos, badminton talent Samantha Barning en basketbal international Peter van Paassen gezamenlijk de officiële aftrap.

Zij waren samen met andere prominente aanwezigen uit de sportwereld te gast in de eerste feestelijke live uitzending, gepresenteerd door sportjournalist Rick Winkelman. In deze openingsuitzending brachten onder meer de winnaar van de laatste Elfstedentocht Henk Angenent, atlete Ellen van Langen, darter Raymond van Barneveld, olympisch surfkampioen Dorian van Rijsselberghe, top golfer Joost Luiten en snowboardster Nicolien Sauerbreij hun gelukwensen over aan de nieuwe sportzender.

ALLsportsradio gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week uitzenden en brengt een mix van non-stop hits, sportupdates, reportages, op werkdagen een live-programma en speciale themaprogramma’s. Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten zal er juist ook aandacht worden gegeven aan de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zullen juist wel te horen zijn op de nieuwe internet sportzender. Van surfen tot gehandicaptensport, van trainer tot speler, van (onder)watersport tot wintersport, van jong talent tot oud-international; ze komen allemaal aan bod op de nieuwe sportzender.

Ga terug