Nieuws

ABN AMRO WTT!

Elke dag tijdens de tennisweek was Dimitri Bonthuis, te horen bij Robert Denneman in ALLsportsradio LIVE! Van dag tot dag bespraken we de gebeurtenissen tijdens het World Tennis Tournament in Rotterdam.

 

Dimitri Bonthuis hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

 

Donderdag 13 februari 2020

Elke dag deze tennisweek spreken we met Dimitri Bonthuis voor een live update vanuit Rotterdam Ahoy! We blikten vandaag terug op de hoogtepunten van woensdag, wat er voor de donderdag op de planning staat en wat er gaat gebeuren op #NextGen Day!

 

 

Woensdag 12 februari 2020

Elke dag deze tennisweek spreken we met Dimitri Bonthuis voor een live update vanuit Rotterdam Ahoy! In de update van woensdag 12 februari blikten we terug op de hoogtepunten van dinsdag, wat er op de planning stond voor de woensdag en wat er gaat gebeuren op Kids Day!

 

 

Dinsdag 11 februari 2020

Elke dag deze tennisweek spreken we met Dimitri Bonthuis voor een live update vanuit Rotterdam Ahoy! In de update van dinsdag 11 februari spraken we met Dimitri over de hoogtepunten van de maandag, blikten we vooruit op de dinsdag en spraken we over Ladies Day!

 

 

Maandag 10 februari 2020:

Elke dag deze tennisweek spreken we met Dimitri Bonthuis voor een live update vanuit Rotterdam Ahoy! In de update van maandag 10 februari spraken we met Dimitri over de kwalificatiewedstrijden, de eerste editie van Sunday Funday en de hoogtepunten van de eerste dag van het hoofdtoernooi!

 

Ga terug