Nieuws

Waar welpen leeuwen worden

In de tennisweek stond ook Sport & Business in het teken van tennis. Mari Carmen Oudendijk ontving in de studio Ellis Blasé van Peugeot en sportmarketeer Martijn Kabbes, die de handen ineen sloegen en de Peugeot NextGen Lions gestart zijn.

 

NextGen Lions is een sponsorprogramma waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvatten biedt om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. 

 

De eerste generatie NextGen Lions zijn Tallon Griekspoor, Botic van de Zandschulp, Tim van Rijthoven en Ryan Nijboer. Daarnaast zijn Robin Haase en Kiki Bertens aangetrokken om als mentoren aanstormend talent te inspireren en motiveren.

 

Bij Mari Carmen in de studio te gast waren twee van de grondleggers van het sponsorprogramma. Ellis Blasé is manager PR & Sponsoring bij Peugeot en Martijn Kabbes is eigenaar van sportmarketingbureau MK Sponsormatch.

 

In 'Sport & Business' wordt uitgebreid gesproken over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de studiogast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen en anekdotes gedeeld.

 

‘Sport & Business‘ is elke maandag en vrijdag van 14:00 tot 15:00 uur te horen op ALLsportsradio via www.allsportsradio.nl/player en naderhand terug te luisteren als podcast.

 

Ga terug