Nieuws

"Gun Maura Visser een afscheidswedstrijd!"

Handbalster Maura Visser ziet door het coronavirus haar carrière vroegtijdig tot een eind komen! Gerben Engelen en Raymond Koning van Ziggo Sport zijn daarom een petitie gestart voor een afscheidswedstrijd! We spraken met Gerben over dit initiatief!

 

Het zal je als sporter maar overkomen. Je zet aan het eind van je carrière een punt aan de horizon om te stoppen, maar dan gooit het coronavirus roet in het eten. Daardoor komt je carrière dus aan een eind zonder dat je daar erg in hebt. Handbalster Maura Visser is het overkomen! 

 

Om iemand met zo'n lange staat van dienst niet zomaar te vergeten zijn Gerben Engelen en Raymond Koning, die voor Ziggo Sport de 'Met Hars en Ziel Handbal Podcast' maken, een petitie gestart om Visser een afscheidswedstrijd te geven. Deze wedstrijd zou ook kunnen dienen als afscheid voor mede-internationals Yvette Broch en Nycke Groot. We spraken met Gerben Engelen over het initiatief!

 

Ook de petitie onderteken? Check het hier!

 

Gerben Engelen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug