Nieuws

Beachsport is terug!

Een nieuw seizoen van Beachsport op ALLsportsradio is van start! Arnoud Wildschut en Robert Denneman spraken tijdens de eerste uitzending met Henriëtte Swartjes van Strandsport Zeeland en top beachvolleybaltalent Mees Sengers.

 

We spraken met Henriëtte Swartjes over hoe sporten op het strand georganiseerd is in de Provincie Zeeland. Naast haar werk voor Strandsport Zeeland, zet ze zich ook in voor de Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland.

 

Mees Sengers is een vijftienjarig beachvolleybaltalent, die deel uitmaakt van de nationale jeugdselectie onder 18 jaar. Voor zijn overstap naar Den Haag, om daar zowel topsport met school te combineren, is hij een crowdfundingactie gestart op Talentboek.

 

In Beachsport gaat het over de beachsporten. Presentatoren Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvangen elke eerste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur gasten uit deze wereld. Van actieve topsporters en coaches tot de mensen die beachsporten in Nederland mogelijk maken en van beachvolleybal tot beachhandbal.

 

Ga terug