Nieuws

Aftrap Toer voor ALS!

De Toer voor ALS is afgetrapt op ALLsportsradio. Tijdens deze speciale twee uur durende uitzending sprak Ron Lemmens met verschillende gasten; ALS-patiënten, deelnemers aan de Toer voor ALS, bekende sporters en sportieve influencers.

 

Te gast in de uitzending waren onder meer Tom Bos, plv. directeur-bestuurder van Stichting ALS Nederland; Petra Kroon, projectleider Toer voor ALS; Gert-Jan Pijl, medewerker van het campagneteam Toer voor ALS; Sabine Mom, marketingcommunicatie manager Garmin en Tacx (partners van de Toer voor ALS); Chris de Heij, deelnemer en ALS-patiënt; Sjors Kloosterman, deelnemer Toer voor ALS; Monique van de Velde, influencer, hardloper, voedingsdeskundige en deelnemer voor ALS-patiënt Inske (Team Inske), en Leonard van den Berg, Directeur ALS Centrum en initiatiefnemer TRICALS.

 

ALLsportsradio is trotse mediapartner van de Toer voor ALS. De Toer voor ALS wordt vanaf de start op zondag 11 oktober tot en met de finish op zondag 8 november, vier weken lang, elke dag onder de aandacht gebracht van de luisteraars. 

 

Meer weten over de Toer voor ALS, jezelf inschrijven of doneren? Kijk dan hier!

 

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

 

 

Ga terug