Nieuws

Amsterdam wint ABN AMRO hockeycup

Amsterdam wint ABN AMRO Cup!

Het was een mooie middag tijdens de finaledag van de ABN AMRO hockeycup bij HC Rotterdam. De finalewedstrijd tussen HC Rotterdam en Amsterdam werd gewonnen door het team van de Amsterdamse coach Alyson Annan met 0-4.


De programmering van ALLsportsradio stond 6 september geheel in het teken van deze finaledag. Tijdens deze middag spraken we onder andere met de bondscoach Max Caldas en diverse internationals en spelers uit de hoofdklasse.  

ABN AMRO en sportzender ALLsportsradio gingen eerder dit jaar al een samenwerking aan als ‘Partners van de Toekomst’. De bank ondersteunt mensen en instellingen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities, door mensen te stimuleren alles eruit te halen wat er in zit. ABN AMRO richt zich daarbij op de domeinen sport, kunst & cultuur, educatie en ondernemerschap. Op ALLsportsradio krijgen sporttalenten de mogelijk om hun verhaal te doen.

“De ABN AMRO Cup is een mooie gelegenheid om talent te laten proeven aan hockey op hoog niveau. Niet alleen het kijken van de wedstrijden dragen hieraan bij, maar ook een inspiratiesessie van Teun de Nooijer. Hij vertelt de aanwezigen hoe hij de stap heeft gemaakt van talent naar beste speler van de wereld. Hopelijk kan dit ze inspireren om zelf ook voor het hoogst haalbare te gaan en over paar jaar op de ABN AMRO Cup te stralen als speler", aldus Joris Hermsen Sponsor Manager van ABN AMRO.

Luister live