Programmering

Radioworkshop 'Overwinnen'

In samenwerking met oud-tophockeyer en ondernemer Jacques Brinkman brengen we, onder de titel ‘Overwinnen’, een compleet nieuw programmaconcept om een team mensen in recordtempo zelfstandig een radioprogramma te maken.


Het team, bestaande uit bijvoorbeeld zakenrelaties of collega’s, moet het programma ‘Overwinnen‘ geheel zelfstandig samenstellen, maken en uitzenden op ALLsportsradio. Van redactie tot presentatie, van productie tot interviews. Het team wordt hierbij ‘getraind’ door de oud-tophockeyer en begeleid door ervaren radiomakers. In de workshop trekt Jacques Brinkman hierbij uiteraard de parallel tussen topsport en bedrijfsleven.

Jacques Brinkman: ”In topsport en bedrijfsleven gaat het om passie, samenwerken, pieken op het juiste moment en omgaan met tegenslag. Thema's die ook bij het maken van een radioprogramma het verschil maken tussen goud of zilver, tussen top of flop”.


Over Jacques Brinkman

Jacques Brinkman was jarenlang de hockeyer met de meeste interlands achter zijn naam. In totaal speelde hij 337 interlands voor het Nederlands team en was van 1988 tot 2000 vier keer aanwezig op de Olympische Spelen. Naast Olympisch Kampioen in 1996 en 2000 werd Jacques Brinkman twee keer Wereldkampioen, eenmaal Europees Kampioen en drie keer werd de Champions Trophy gewonnen.

Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques Brinkman ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van het sportmerk Princess. Als presentator geeft Jacques Brinkman vanuit zijn ervaring in de sport en het bedrijfsleven presentaties over onder andere de overeenkomsten èn verschillen tussen beide werelden. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn ambitie, resultaat, samenwerken, motivatie, conflicten en leiderschap.


Wil je ook Overwinnen Jacques Brinkman?

Neem contact op met Lars Schotanus van ALLsportsradio.
Bel 'm op 035-6777280 of mail lars.schotanus@ypca.nl

Luister hier naar een gesprek met Jacques in ALLsportsradio LIVE!

 

Ga terug