Nieuws

Druk, druk, druk!

Met vier tot zes wedstrijden in twaalf dagen tijd, worden de play-offs van de Hoofdklasse hockey in moordend tempo afgewerkt! We spraken Bob de Voogd van OZ over het speelschema en over de verwachtingen!

 

Als het atletiekjaar 2016 voorbij is, zullen ze in de hoofdstad na de EK Atletiek niet lang hoeven wachten op de volgende grote atletiek kampioenschappen. Atletiekvereniging Phanos Amsterdam heeft namelijk de organisatie van de NK Cross 2017 en 2018 toegewezen gekregen door de atletiekunie. Een mooi hoogtepunt voor de Amsterdamse atletiekvereniging die in 2017 haar 100 jarig bestaan viert. We spraken Bas Hoondert, voorzitter van Phanos Amsterdam.

 

De KNWU werkt met een talentenontwikkelingsplan toe naar 2020. Belangrijk in dat plan zijn de verenigingen, die bijdragen aan het herkennen en ontwikkelen van talenten. Jonge renners moeten tegenwoordig zo multidisciplinair mogelijk worden opgeleid, maar bij niet alle verenigingen is alles te doen. Dat kan wel bij KWC Kampen, waar de nieuwe accommodatie gebruikt gaat worden. We spraken Rudy van Dijk van KWC Kampen.

 

Bob de Voogd, Bas Hoondert en Rudy van Dijk hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

 

Ga terug