Nieuws

Één groot feest!

De Giro d'Italia in Nederland was één groot feest! Auteur en zelf fanatiek racefietser Thomas Braun, schoof aan tijdens ALLsportsradio LIVE! en vertelde over zijn ervaringen bij de Giro afgelopen weekend!

 

De etappes die er nog aankomen in de Giro zijn prachtig, maar hoe zit het met kansen voor Nederlanders? Ook daar wist Thomas Braun over te vertellen!

 

Feest in Eindhoven! Zondag werd niet alleen PSV kampioen, ook de hockeyers van Oranje Zwart pakten de titel. We spraken Bob de Voogd over de derde titel op rij, het strakke speelschema, de wedstrijden tegen Amsterdam en over de huldiging. De ploeg wordt namelijk samen met PSV gehuldigd!

 

Elke maandag bellen we met Steffan Kok van Tennis.nl! Steffan weet als geen ander wat er speelt in de tenniswereld. Deze update ging over de ATP-toernooien van Madrid en Rome, de eerste ATP-1000 titel voor Rojer en Tacau en wat de Nederlanders gaan doen!

 

Thomas Braun, Bob de Voogd en Steffan Kok hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

 

 

Ga terug