Nieuws

Rafael Nadal

De oudste, maar toch ook de jongste!

Sterren als Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga spelen met rackets van het Franse merk Babolat. Arie van der Pas van Babolat Nederland was in de studio om over zijn passie voor tennis te vertellen! Calvin Pohlman won dankzij TennisDirect een Babolat racket!

Arie van der Pas sprak over de geschiedenis van Babolat. In 1875 ontwierp Piere Babolat de eerste snaren gemaakt van darm. In 1994 begon het bedrijf met het vervaardigen van overige producten voor in de tenniswereld. Pas begin 2000 bracht het merk de eerste rackets op de markt! Daarmee noemen ze zichzelf het oudste maar toch ook jongste tennismerk ter wereld waarbij innovatie het belangrijkste kenmerk van Babolat is. 

Deze week staat natuurlijk ook in het teken van het Ricoh Open in Rosmalen, het grootste Nederlandse grastoernooi. Elke dag praat Steffan Kok van Tennis.nl ons bij over de gebeurtenissen bij het toernooi! Vandaag ging het over de kwartfinales, maar ook over de nog altijd zeer populaire Kim Clijsters, die het toernooi bezocht!

Arie van der Pas van Babolat, Steffan Kok van Tennis.nl en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live