Nieuws

Knallen in Amsterdam!

Tijdens de EK Atletiek in Amsterdam doen twee dames met dezelfde achternaam mee: Laura en Lisanne de Witte! We spraken ze over hun geschiedenis met de atletiek, verwachtingen tijdens dit EK en we vroegen het beste punt van elkaar te vertellen.

 

Het zijn drukke tijden voor Willem van der Worp, programmamanager topatletiek bij de Atletiekunie! Ondanks dat hij veel moet regelen voor de atleten en staf, "gaat het erg genieten worden". We spraken Van der Worp over hoe het programma eruit gaat zien voor onze atleten en over wat zijn werkzaamheden zoal zijn als programmamanager topatletiek. Daarnaast: Wanneer is eigenlijk voor hem de EK geslaagd?

 

Elke dinsdag maken wij het Talentboek Talent van de Week bekend op ALLsportsradio! Deze week is het bij ons Atletiekweek en dus is het deze week speerwerpster Emma van Arendonk! We spraken met Emma over waarom ze is gaan speerwerpen, haar Nederlandse titel van afgelopen week, haar toekomstige ambities en natuurlijk wat haar spaardoel is bij Talentboek!

 

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Wil jij Emma aan nieuw materiaal helpen richting de senioren? Kijk hier!

 

Laura en Lisanne de Witte, Willem van der Worp en Emma van Arendonk hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

 

Ga terug