Nieuws

Aad de Mos over de gang van zaken binnen de KNVB

Er was genoeg om met Aad de Mos over te praten, de Eredivisie en de gang van zaken binnen de KNVB. Hoe denkt Aad over het aanstaande vertrek van Bert van Oostveen, Hans van Breukelen als technisch directeur en de mislukte onderhandelingen met Ruud Gullit.

 

Zoals elke maandag spraken we met Aad de Mos over de beginperiode van de Eredivisie, wat kan je concluderen na vier speelrondes en hoe evenwichtig is de top 3 betreft de balans tussen jong talent en ervaren spelers? Natuurlijk ging het ook over de gang van zaken binnen de KNVB.

 

Door de Olympische Spelen leek het bijna een vergeten ronde van Spanje te worden. Gelukkig zit de eerste week er nu pas op. Daan van den Berg praat ons bij, onder andere over de tegenvallende prestaties van de Nederlandse renners in La Vuelta.

 

Neemt Max Verstappen echt te veel risico's in de races en is de kritiek van onder andere Kimi Raikkonen terecht? Rick Winkelman gaf zijn mening en kwam tot de conclusie dat er duidelijke overeenkomsten zijn met Ayrton Senna en Michael Schumacher.

Volgende week volgt de Grand Prix van Monza, de thuiswedstrijd van Ferrari.

 

Aad de Mos, Daan van den Berg en Rick Winkelman hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

Ga terug