Nieuws

Michelle Goos

"Voel me een beetje als een koningin"

Linkerhoekspeelster Michelle Goos verlaat na 22 jaar VOC Amsterdam voor een avontuur in het buitenland! De 26-jarige Amsterdamse handbalster vertrekt naar het Duitse Buxtehude SV. We spraken haar tijdens ALLsportsradio LIVE!

Goos was in Rio de enige veldspeelster uit de Nederlandse competitie en sloeg in het verleden al meerdere aanbiedingen uit het buitenland af. Waarom nu dan wel? 

De Carlton Eredivisie Badminton gaat op 10 september weer van start! Bij ALLsportsradio gaan we daar in Tilburg live verslag van doen en dus waren wij benieuwd naar wat we allemaal gaan treffen. Paul Kleijn van Badminton Nederland legt uit hoe de Eredivisie in zijn werk gaat, hoe wedstrijden eruit zien en wat we mogen verwachten van de kick-off!

De Nederlandse waterpoloteams onder 19 jaar strijden van 10 t/m 18 september om de Europese titel tijdens het EJK waterpolo in Den Haag en Alphen a/d Rijn! Afgelopen weekend wonnen de dames van jeugdbondscoach Gerrit-Jan Schothans de Pythia Cup in Athene, na winst op Griekenland, Italië, Rusland en Hongarije. We spraken de bondscoach over het grote toernooi in eigen land!

Michelle Goos, Paul Kleijn en Gerrit-Jan Schothans hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live